Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gegrilde halloumi salade met bulgur

Ingrediënten

  • 2 builtjes Bosto bulgur (150gr)
  • 1 courgette
  • 1 venkel
  • 2 wortels
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 200 g halloumi
  • tijm
  • 1 bouillonblokje
  • 1 zakje taboulékruiden
  • 4 takjes koriander

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Kuis en snijd de groenten in grove stukken, meng ze met de olijfolie en met de tijm. 
  • Schik ze op een ovenplaat en rooster ze gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.
  • Kook ondertussen de bulgur zoals vermeld op de verpakking met de bouillon.
  • Meng nadien de bulgur met de taboulé kruiden. 
  • Snijd de halloumi in plakken en besprenkel ze met olijfolie. Bak ze in een grilpan aan beide zijden. 
  • Giet de bulgur in een serveerschaal, schik er de geroosterde groenten op en de halloumi.
  • Werk af met verse koriander. 

Producten uit dit recept

Bulgur
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!