Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Schrijf je nu in!
En je weet alles als eerste!
Gegrilde halloumi salade met bulgur
Ingrediënten
4
personen
50min
150 g Bosto Bulgur of Brown Bulgur (builtjes)
1 courgette
1 venkel
2 wortels
2 zoete puntpaprika’s
200 g halloumi
tijm
1 bouillonblokje
1 zakje taboulékruiden
4 takjes koriander
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Kuis en snijd de groenten in grove stukken, meng ze met de olijfolie en met de tijm.
Schik ze op een ovenplaat en rooster ze gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.
Kook ondertussen de bulgur zoals vermeld op de verpakking met de bouillon.
Meng nadien de bulgur met de taboulé kruiden.
Snijd de halloumi in plakken en besprenkel ze met olijfolie. Bak ze in een grilpan aan beide zijden.
Giet de bulgur in een serveerschaal, schik er de geroosterde groenten op en de halloumi.