Spring naar de inhoud

Gegrilde halloumi salade met bulgur

50min

Gegrilde halloumi salade met bulgur

Ingrediënten

4 personen

50min
  • 150 g Bosto Bulgur of Brown Bulgur (builtjes)
  • 1 courgette
  • 1 venkel
  • 2 wortels
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 200 g halloumi
  • tijm
  • 1 bouillonblokje
  • 1 zakje taboulékruiden
  • 4 takjes koriander

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Kuis en snijd de groenten in grove stukken, meng ze met de olijfolie en met de tijm.
  • Schik ze op een ovenplaat en rooster ze gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.
  • Kook ondertussen de bulgur zoals vermeld op de verpakking met de bouillon.
  • Meng nadien de bulgur met de taboulé kruiden.
  • Snijd de halloumi in plakken en besprenkel ze met olijfolie. Bak ze in een grilpan aan beide zijden.
  • Giet de bulgur in een serveerschaal, schik er de geroosterde groenten op en de halloumi.
  • Werk af met verse koriander.

Gegrilde halloumi salade met bulgur

Ingrediënten

4 personen

50min
  • 150 g Bosto Bulgur of Brown Bulgur (builtjes)
  • 1 courgette
  • 1 venkel
  • 2 wortels
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 200 g halloumi
  • tijm
  • 1 bouillonblokje
  • 1 zakje taboulékruiden
  • 4 takjes koriander

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Kuis en snijd de groenten in grove stukken, meng ze met de olijfolie en met de tijm.
  • Schik ze op een ovenplaat en rooster ze gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.
  • Kook ondertussen de bulgur zoals vermeld op de verpakking met de bouillon.
  • Meng nadien de bulgur met de taboulé kruiden.
  • Snijd de halloumi in plakken en besprenkel ze met olijfolie. Bak ze in een grilpan aan beide zijden.
  • Giet de bulgur in een serveerschaal, schik er de geroosterde groenten op en de halloumi.
  • Werk af met verse koriander.