Gegrilde halloumi salade met bulgur
Ingrediënten
- 2 builtjes Bosto bulgur (150gr)
- 1 courgette
- 1 venkel
- 2 wortels
- 2 zoete puntpaprika’s
- 200 g halloumi
- tijm
- 1 bouillonblokje
- 1 zakje taboulékruiden
- 4 takjes koriander
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Kuis en snijd de groenten in grove stukken, meng ze met de olijfolie en met de tijm.
- Schik ze op een ovenplaat en rooster ze gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.
- Kook ondertussen de bulgur zoals vermeld op de verpakking met de bouillon.
- Meng nadien de bulgur met de taboulé kruiden.
- Snijd de halloumi in plakken en besprenkel ze met olijfolie. Bak ze in een grilpan aan beide zijden.
- Giet de bulgur in een serveerschaal, schik er de geroosterde groenten op en de halloumi.
- Werk af met verse koriander.