Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gegrilde halloumi salade met bulgur

Ingrediënten

  • 150 g Bosto Bulgur of Brown Bulgur (builtjes)
  • 1 courgette
  • 1 venkel
  • 2 wortels
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 200 g halloumi
  • tijm
  • 1 bouillonblokje
  • 1 zakje taboulékruiden
  • 4 takjes koriander

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Kuis en snijd de groenten in grove stukken, meng ze met de olijfolie en met de tijm. 
  • Schik ze op een ovenplaat en rooster ze gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.
  • Kook ondertussen de bulgur zoals vermeld op de verpakking met de bouillon.
  • Meng nadien de bulgur met de taboulé kruiden. 
  • Snijd de halloumi in plakken en besprenkel ze met olijfolie. Bak ze in een grilpan aan beide zijden. 
  • Giet de bulgur in een serveerschaal, schik er de geroosterde groenten op en de halloumi.
  • Werk af met verse koriander. 

Producten uit dit recept

Nutri-Score
Bulgur
Bereidingstijd: 10'
Bosto brown bulgur boulgour
Nutri-Score
Brown Bulgur
Bereidingstijd: 20'

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!