Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Vegareepjes met tomaatjes, spruitjes en rijst

Download je bon

-€1

Ingrediënten

  • 300 g Bosto Basmati
  • 300 g gehalveerde spruitjes
  • 1 bakje gehalveerde kerstomaten
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 pakjes (175 g) vega gegrilde stukjes
  • olijfolie

Bereiding

  • Schep de spruitjes in een ruime kookpan, voeg de Bosto rijst toe en schenk er 2 liter water op. Roer even om en breng het water aan de kook. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, samen met de spruitjes.
  • Verhit een scheutje olijfolie in een pan of kleine wok en fruit de ui in 3 min. goudbruin. Voeg de gegrilde stukjes en knoflook (uit de pers) toe en roerbak de stukjes warm in ca. 3 min.
  • Voeg de kerstomaten toe en warm nog 1 min. door.
  • Giet de rijst met spruitjes af en schep de gegrilde vegastukjes met tomaat erdoor. Serveer meteen.

Tip

Zin in iets bijzonders? Bak met de ui 75 g grof gehakte hazelnoten mee.

Geniet van jouw korting op Bosto Rijst.

€1 korting

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.