Skip to content
Filter icon Filter

Snelle kipcurry met broccoli en amandelrijst

Ingrediënten

  • 125 g Bosto Basmati rijst
  • 300 g broccoliroosjes
  • 1 ui
  • in partjes gesneden
  • 200 g drooggedepte kipfiletblokjes
  • 4 el amandelschaafsel
  • olie om in te bakken

Bereiding

  • Kook de broccoli 5 min. in ruim kokend water en laat uitlekken (of kook ze mee met het rijstbuiltje).
  • Rooster in een kleine braadpan of wok, op halfhoog vuur, het amandelschaafsel al omschuddend goudbruin en strooi het op een schoteltje.
  • Kook het builtje Bosto Basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit een scheutje olie in de braadpan en bak de kipblokjes rondom bruin in 5 min.
  • Voeg de ui toe en roerbak 3 min.
  • Voeg de currysaus en broccoli toe. Roer om, dek de pan af en stoof het samen nog 5 min.
  • Schep het amandelschaafsel door de rijst en serveer met de curry.

Tip
Hou je van zoet? Voeg een handje rozijnen toe aan de curry.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.