Ratatouille met kip en courgette
Ingrediënten
- 250 g Bosto Basmati rijst
- 1 bokaal Bosto Saus Ratatouille
- 500 g kipfilet
- 2 courgetten
- 1 teen look
- 50 g rucola
- 25 g gemalen Parmezaan
- 1 el kippenkruiden
- 4 el olijfolie
- peper en zout
Bereiding
- Verwarm de grillpan en was ondertussen de courgette. Snijd ze in schijfjes van 0,5 cm dikte en meng ze met 2 el olijfolie en het geperste teentje look. Zorg ervoor dat overal een beetje olijfolie rond zit. Grill de plakken courgette aan elke kant gedurende 2 minuten.
- Snijd de kipfilet in stukken en meng ze met de kippenkruiden. Bak ze in de rest van de olijfolie aan alle kanten goudbruin.
- Verwarm de Bosto Ratatouille en meng er de kippenblokjes onder. Laat ongeveer 15 minuten verder garen in de saus.
- Kook de Bosto rijst zoals vermeld op de verpakking en giet af. Verdeel de rijst over borden of schalen, voeg de saus met de kippenblokjes toe, schik de gegrilde courgette erbij en werk af met de rucola en Parmezaan.