Verwarm de grillpan en was ondertussen de courgette. Snijd ze in schijfjes van 0,5 cm dikte en meng ze met 2 el olijfolie en het geperste teentje look. Zorg ervoor dat overal een beetje olijfolie rond zit. Grill de plakken courgette aan elke kant gedurende 2 minuten.
Snijd de kipfilet in stukken en meng ze met de kippenkruiden. Bak ze in de rest van de olijfolie aan alle kanten goudbruin.
Verwarm de Bosto Ratatouille en meng er de kippenblokjes onder. Laat ongeveer 15 minuten verder garen in de saus.
Kook de Bosto rijst zoals vermeld op de verpakking en giet af. Verdeel de rijst over borden of schalen, voeg de saus met de kippenblokjes toe, schik de gegrilde courgette erbij en werk af met de rucola en Parmezaan.
Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Schrijf je nu in!
En je weet alles als eerste!
Ratatouille met kip en courgette
Ingrediënten
4
personen
250 g Bosto Basmati rijst
1 bokaal Bosto Saus Ratatouille
500 g kipfilet
2 courgetten
1 teen look
50 g rucola
25 g gemalen Parmezaan
1 el kippenkruiden
4 el olijfolie
peper en zout
Bereiding
Verwarm de grillpan en was ondertussen de courgette. Snijd ze in schijfjes van 0,5 cm dikte en meng ze met 2 el olijfolie en het geperste teentje look. Zorg ervoor dat overal een beetje olijfolie rond zit. Grill de plakken courgette aan elke kant gedurende 2 minuten.
Snijd de kipfilet in stukken en meng ze met de kippenkruiden. Bak ze in de rest van de olijfolie aan alle kanten goudbruin.
Verwarm de Bosto Ratatouille en meng er de kippenblokjes onder. Laat ongeveer 15 minuten verder garen in de saus.
Kook de Bosto rijst zoals vermeld op de verpakking en giet af. Verdeel de rijst over borden of schalen, voeg de saus met de kippenblokjes toe, schik de gegrilde courgette erbij en werk af met de rucola en Parmezaan.