Pastilla met spinazie en ei
Ingrediënten
- 150 g Bosto Original
- 2 uien
- 1 teentje look
- 500 g verse spinazie
- 4 eieren
- 4 stukken brique deeg
- Marokkaanse kruiden ( ras el hanout)
- olijfolie
- peper
Bereiding
- Kook de rijst beetgaar en laat uitlekken.
- Pel en snipper ondertussen de ui en de look en laat deze met de spinazie stoven gedurende 3 minuten. Giet af . Kruid met de Marokkaanse kruiden .
- Kook de eieren gedurende 4 minuten in kokend water halfgaar, laat ze schrikken in koud water en pel ze voorzichtig.
- Meng de rijst met de spinazie en verdeel in 4 porties.
- Schik op de brique deeg met een ei en pak zorgvuldig in .
- Smeer de pakketjes met olie in en bak in de pan of in de op 180° voorverwarmde oven tot de pakketjes mooi goudgeel zijn.
Tip
Ook koud lekker als picknick gerecht.