Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Pastilla met spinazie en ei

Ingrediënten

  • 150 g Bosto Original
  • 2 uien
  • 1 teentje look
  • 500 g verse spinazie
  • 4 eieren
  • 4 stukken brique deeg
  • Marokkaanse kruiden ( ras el hanout)
  • olijfolie
  • peper

Bereiding

  • Kook de rijst beetgaar en laat uitlekken.
  • Pel en snipper ondertussen de ui en de look en laat deze met de spinazie stoven gedurende 3 minuten. Giet af . Kruid met de Marokkaanse kruiden .
  • Kook de eieren gedurende 4 minuten in kokend water halfgaar, laat ze schrikken in koud water en pel ze voorzichtig.
  • Meng de rijst met de spinazie en verdeel in 4 porties.
  • Schik op de brique deeg met een ei en pak zorgvuldig in .
  • Smeer de pakketjes met olie in en bak in de pan of in de op 180° voorverwarmde oven tot de pakketjes mooi goudgeel zijn.


Tip
Ook koud lekker als picknick gerecht.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.