Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Pastilla met spinazie en ei

Ingrediënten

  • 150 g Bosto Original
  • 2 uien
  • 1 teentje look
  • 500 g verse spinazie
  • 4 eieren
  • 4 stukken brique deeg
  • Marokkaanse kruiden ( ras el hanout)
  • olijfolie
  • peper

Bereiding

  • Kook de rijst beetgaar en laat uitlekken.
  • Pel en snipper ondertussen de ui en de look en laat deze met de spinazie stoven gedurende 3 minuten. Giet af . Kruid met de Marokkaanse kruiden .
  • Kook de eieren gedurende 4 minuten in kokend water halfgaar, laat ze schrikken in koud water en pel ze voorzichtig.
  • Meng de rijst met de spinazie en verdeel in 4 porties.
  • Schik op de brique deeg met een ei en pak zorgvuldig in .
  • Smeer de pakketjes met olie in en bak in de pan of in de op 180° voorverwarmde oven tot de pakketjes mooi goudgeel zijn.


Tip
Ook koud lekker als picknick gerecht.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!