Paella met zeevruchten
Ingrediënten
- 250g Bosto Mediterraneo of Bosto paella rijst
- 2 uien
- 2 teentjes look
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 dl witte wijn
- 2 dl groentebouillon
- 1 rode paprika
- 1 tomaat
- 600 gr kant en klare zeevruchten mengeling
- peper
Bereiding
- Pel en snipper de ui en de look en stoof ze in de pan met de olijfolie.
- Giet er de rijst bij en laat stoven tot de korrels doorzichtig worden .
- Giet er de bouillon en de wijn bij en kruid met peper.
- Ontpit de tomaat en de paprika en snijd in kleine stukjes .
- Voeg dit bij de rijst en laat op een zacht vuur 20 minuten garen tot alle vocht is opgenomen.
- Verdeel er de zeevruchten mengeling over en laat goed warm worden .
Tip:
Gebruik je diepgevroren zeevruchten mengeling laat ze dan eerst ontdooien en goed uitlekken om te vermijden dat de paella te vochtig wordt.