Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Nasigoreng met rundsvlees

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Brown Rice
  • 3 uien
  • 2 teentjes look
  • 4 eetlepels olie
  • 600g rundsreepjes
  • 2 eetlepels nasi goreng kruiden
  • 2 eieren

Bereiding

  • Kook de rijst gaar in kokend water en giet af.
  • Pel en snipper de uien en de look en stoof ze in de olie aan .
  • Bak er het vlees in met de kruiden en meng met de rijst.
  • Maak een omeletje met de eieren en een beetje vetstof in een aparte pan en snijd ze in stukjes .
  • Voeg ze aan het vlees en de rijst toe en dien goed warm op .


Tip
Als je garnalenpasta of trassie hebt kan je er zeker 2 à 3 lepeltjes van aan toevoegen .

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!