Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Italiaanse gehakschotel met spinazie en witte rijst

Ingrediënten

  • 600g Bosto voorgestoomde rijst
  • 400 g spinazie
  • 250 g rundsgehakt
  • 2 eetlepels gehaktkruiden
  • 2 tomaten in blokjes gesneden (zonder zaad)
  • 1 gesnipperde ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olie
  • 2 eetlepels pesto
  • zout en peper

Bereiding

  • Verhit de olie in een pan en bak de ui en de knoflook.
  • Voeg het gehakt met de gehaktkruiden toe en bak het in kleine stukjes.
  • Meng er de rijst en de spinazie goed door.
  • Laat de rijst warm worden.
  • Schep de tomaatblokjes met de pesto erdoor, breng op smaak brengen met zout en peper en serveer.

Tip
Ook lekker met geitenkaaskruimels of een paar eetlepels Parmezaanse kaas

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!