Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Herfstsalade met vijgen en ham

Ingrediënten

  • 4 zakjes Bosto Parelcouscous
  • 4 verse vijgen
  • 4 takjes dille
  • 4 takjes platte peterselie
  • 100 g serrano- of gandaham
  • 30 notenmix
  • 200 g feta
  • 3 el olijfolie
  • Munt
  • Peper en zout

Bereiding

  • Kook de Bosto Parelcouscous zoals vermeld op de verpakking. Giet af en meng in een kom met de olijfolie, peper en zout.
  • Hak de kruiden fijn en verbrokkel de feta. Meng alles onder de parelcouscous.
  • Snij de vijgen in kwartjes en verdeel ze over de parelcouscous.
  • Schik er de ham op. Werk af met de notenmix en de munt.

 

Tip: Voor een extra zoetzure toets kan je naar smaak nog wat balsamico siroop toevoegen.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!