Spring naar de inhoud

Herfstsalade met vijgen en ham

30min

Herfstsalade met vijgen en ham

Ingrediënten

4 personen

30min
  • 4 zakjes Bosto Parelcouscous of Bosto Brown Parelcouscous
  • 4 verse vijgen
  • 4 takjes dille
  • 4 takjes platte peterselie
  • 100 g serrano- of gandaham
  • 30 notenmix
  • 200 g feta
  • 3 el olijfolie
  • Munt
  • Peper en zout

Bereiding

  • Kook de parelcouscous zoals vermeld op de verpakking. Giet af en meng in een kom met de olijfolie, peper en zout.
  • Hak de kruiden fijn en verbrokkel de feta. Meng alles onder de parelcouscous.
  • Snij de vijgen in kwartjes en verdeel ze over de parelcouscous.
  • Schik er de ham op. Werk af met de notenmix en de munt.

Tip: Voor een extra zoetzure toets kan je naar smaak nog wat balsamico siroop toevoegen.

Herfstsalade met vijgen en ham

Ingrediënten

4 personen

30min
  • 4 zakjes Bosto Parelcouscous of Bosto Brown Parelcouscous
  • 4 verse vijgen
  • 4 takjes dille
  • 4 takjes platte peterselie
  • 100 g serrano- of gandaham
  • 30 notenmix
  • 200 g feta
  • 3 el olijfolie
  • Munt
  • Peper en zout

Bereiding

  • Kook de parelcouscous zoals vermeld op de verpakking. Giet af en meng in een kom met de olijfolie, peper en zout.
  • Hak de kruiden fijn en verbrokkel de feta. Meng alles onder de parelcouscous.
  • Snij de vijgen in kwartjes en verdeel ze over de parelcouscous.
  • Schik er de ham op. Werk af met de notenmix en de munt.

Tip: Voor een extra zoetzure toets kan je naar smaak nog wat balsamico siroop toevoegen.