Skip to content
Filter icon Filter

Parelcouscous met gegrilde groenten en zeebaarsfilet

Ingrediënten

  • 4 builtjes Bosto parelcouscous
  • 1 trosje kerstomaten
  • 1 gele paprika
  • 1 courgette
  • 1/2 venkel
  • 1 schaaltje mini groene asperges
  • 100g edamamebonen
  • 4 zeebaarsfilets
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 el ras el hanout
  • 4 el + 3 el olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding

  • Maak de groenten schoon en snijd ze in grote stukken. Meng ze in een kom met peper en 4 el olijfolie.  
  • Grill de groenten in een hete grillpan. Hou ze vervolgens apart in een grote schaal.  
  • Breng water aan de kook en verkruimel er het bouillonblokje in. Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.  
  • Voeg de uitgelekte parelcouscous bij de gegrilde groenten en voeg de ras el hanout toe. Meng goed om de kruiden te verdelen.  
  • Verhit de rest van de olijfolie in een anti-kleefpan en maak intussen inkervingen in het vel van de zeebaarsfilets. Bak de vis 2 minuten aan elke kant, te starten op de velkant. Kruid met peper en zout.  
  • Serveer de gebakken zeebaars bij de parelcouscous met gegrilde groenten. Werk eventueel af met een plukje van de venkel en een beetje extra olijfolie.  

Producten uit dit recept

Parelcouscous

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.