Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Bokaalsalade met feta, courgettini en parelcouscous

Ingrediënten

  • 75 g Bosto Parelcouscous of Bosto Brown Parelcouscous (1x 75 g)
  • 1 courgette
  • 1 pak feta
  • 100 g sluimererwtjes of sugar snaps
  • 1 handvol preischeutjes
  • 1 bosje waterkers
  • 1 tl maanzaadjes
  • 1/2 citroen (sap)
  • 4 el olijfolie
  • ½ tl mosterd
  • Peper en zout

Bereiding

  • Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken.
  • Snijd de courgette in fijne spaghettislierten (courgettini).
  • Kook de sluimererwtjes of sugarsnaps eventjes in licht gezouten water.
  • Maak de zalige vinaigrette: doe het sap van ½ citroen, olijfolie, mosterd, maanzaadjes, peper en zout in een kommetje. Klop op tot een vinaigrette.
  • Neem een bokaal en doe hierin de courgettini, de vinaigrette, de parelcouscous, sluimererwtjes of sugarsnaps, feta, preischeutjes en waterkers. Schroef de bokaal dicht en zet in de koelkast tot je niet meer kan wachten om ervan te smullen.

Producten uit dit recept

Bosto Parelcouscous €1 korting
Nutri-Score
Parelcouscous
Bereidingstijd: 9'
Bosto Brown parelcouscous couscous perlé
Nutri-Score
Brown Parelcouscous
Bereidingstijd: 10'

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!