Bokaalsalade met feta, courgettini en parelcouscous
25min
Bosto / Recepten / Bokaalsalade met feta, courgettini en parelcouscous
Bokaalsalade met feta, courgettini en parelcouscous
Met deze Bosto producten
Ingrediënten
2
personen
25min
75 g Bosto Parelcouscous of Bosto Brown Parelcouscous (1x 75 g)
1 courgette
1 pak feta
100 g sluimererwtjes of sugar snaps
1 handvol preischeutjes
1 bosje waterkers
1 tl maanzaadjes
1/2 citroen (sap)
4 el olijfolie
½ tl mosterd
Peper en zout
Bereiding
Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken.
Snijd de courgette in fijne spaghettislierten (courgettini).
Kook de sluimererwtjes of sugarsnaps eventjes in licht gezouten water.
Maak de zalige vinaigrette: doe het sap van ½ citroen, olijfolie, mosterd, maanzaadjes, peper en zout in een kommetje. Klop op tot een vinaigrette.
Neem een bokaal en doe hierin de courgettini, de vinaigrette, de parelcouscous, sluimererwtjes of sugarsnaps, feta, preischeutjes en waterkers. Schroef de bokaal dicht en zet in de koelkast tot je niet meer kan wachten om ervan te smullen.
Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Schrijf je nu in!
En je weet alles als eerste!
Bokaalsalade met feta, courgettini en parelcouscous
Ingrediënten
2
personen
25min
75 g Bosto Parelcouscous of Bosto Brown Parelcouscous (1x 75 g)
1 courgette
1 pak feta
100 g sluimererwtjes of sugar snaps
1 handvol preischeutjes
1 bosje waterkers
1 tl maanzaadjes
1/2 citroen (sap)
4 el olijfolie
½ tl mosterd
Peper en zout
Bereiding
Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken.
Snijd de courgette in fijne spaghettislierten (courgettini).
Kook de sluimererwtjes of sugarsnaps eventjes in licht gezouten water.
Maak de zalige vinaigrette: doe het sap van ½ citroen, olijfolie, mosterd, maanzaadjes, peper en zout in een kommetje. Klop op tot een vinaigrette.
Neem een bokaal en doe hierin de courgettini, de vinaigrette, de parelcouscous, sluimererwtjes of sugarsnaps, feta, preischeutjes en waterkers. Schroef de bokaal dicht en zet in de koelkast tot je niet meer kan wachten om ervan te smullen.