Tomaten-kabeljauwschotel met Brown Rice + Spelt + Quinoa
Ingrediënten
- 300 g Bosto Brown Rice + Spelt + Quinoa
- 6 tomaten grofgesneden
- 1 ui fijngehakt
- 2 teentjes look
- 1 el olijfolie
- 1 tl oregano
- 2 tl balsamico
- 1 tl suiker
- 4 kabeljauwfilets (of andere stevige witte vis)
- 2 el kappertjes
- sap en rasp van 1 citroen
- peper en zout
Bereiding
- Doe de olijfolie, tomaten, look, suiker, oregano, balsamico en ui in een steelpan. Giet er 10 cl water bij en laat 20 minuutjes pruttelen tot een mooie saus. Kruid met peper en zout.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Giet de saus in een vuurvaste schotel, leg er de kabeljauw op en besprenkel met de kappers ende citroenrasp.
- Zet 10 à 12 minuten in de oven. Knijp er wat citroensap over.
- Bereid de Bosto Brown Rice + Spelt + Quinoa in de microgolfoven en serveer.
Tip: Ook lekker met andere magere witte vis zoals koolvis, schelvis, wijting …