Skip to content
Filter icon Filter

Thaise gele curry

Ingrediënten

  • 125 g Bosto Thaise Jasmijnrijst (1 zakje)
  • 300 g kippenreepjes
  • Currypasta
  • 250 g wokgroenten
  • 1 puntpaprika
  • 300 ml room
  • 50 g kokoscreme (1 zakje)

Bereiding

  • Dompel het builtje in een flinke hoeveelheid kokend water en voeg, indien gewenst, zout toe.
  • Doe een deksel op de pot en laat de rijst 10 min op een zacht vuur koken. 
  • Wok de kruidenpasta kort op een hoog vuur en voeg de kip toe. 
  • Doe de wokgroenten erbij en wok nog ongeveer 2 minuten. 
  • Voeg de room en kokoscrème toe en laat sudderen tot de groenten beetgaar zijn. 
  • Haal het builtje rijst met een vork uit de pot en laat het uitlekken.
  • Open het builtje en serveer de rijst met de heerlijke curry. 

 

Een recept voor Bosto door Helen Kookt

Producten uit dit recept

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.