Thaise gele curry
Ingrediënten
- 125 g Bosto Thaise Jasmijnrijst (1 zakje)
- 300 g kippenreepjes
- Currypasta
- 250 g wokgroenten
- 1 puntpaprika
- 300 ml room
- 50 g kokoscreme (1 zakje)
Bereiding
- Dompel het builtje in een flinke hoeveelheid kokend water en voeg, indien gewenst, zout toe.
- Doe een deksel op de pot en laat de rijst 10 min op een zacht vuur koken.
- Wok de kruidenpasta kort op een hoog vuur en voeg de kip toe.
- Doe de wokgroenten erbij en wok nog ongeveer 2 minuten.
- Voeg de room en kokoscrème toe en laat sudderen tot de groenten beetgaar zijn.
- Haal het builtje rijst met een vork uit de pot en laat het uitlekken.
- Open het builtje en serveer de rijst met de heerlijke curry.
Een recept voor Bosto door Helen Kookt