Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Stoofschotel met bietjes, geitenkaas en walnoten

Ingrediënten

  • 300 g Bosto Brown
  • 2 eetlepels olie
  • 150 g rode ui
  • 500 g gekookte bietjes
  • 1 sinaasappel
  • 125 ml room
  • 150 g verse geitenkaas
  • 1 zakje rucola
  • 75 g walnoten
  • 100 g granaatappelpitjes

Bereiding

  • Verhit de olie in de wok en fruit de uien 10 min. zonder te kleuren. Voeg de bietjes toe en bak even mee. Rasp boven de bietjes 1 eetlepel sinaasappelschil. Pel de sinaasappel en snijd de partjes in stukjes. Voeg ze toe aan de bietjes en meng de room en 100 ml water erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Stoof de bietjes op laag vuur 5 min.
  • Voeg de Bosto Brown toe aan de wok en laat de rijst warm worden.
  • Verdeel de Bosto Brown over 4 diepe borden. Schep de bietjes ernaast en strooi de geitenkaas erover. Leg er een handjevol rucola naast en bestrooi met de walnoten.

 

Tip: Bestrooi de rijst met de granaatappelpitjes.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!