Spring naar de inhoud
Spelt-Quinoa kippensoep
25 min
2
Ingrediënten
- 150 g Bosto Brown Rice + Spelt + Quinoa of Bosto Brown Basmati kookbuiltjes
- 2 kipfilets
- 1 bundel groene asperges
- 200 g champignons
- 2 koppen broccoli in roosjes
- 400 ml groentebouillon
- 2 el fijngehakte peterselie
- olijfolie
Bereiding
- Bereid de Bosto rijst volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de kipfilets in stukken.
- Zet een wok op het vuur en doe er wat olijfolie in. Leg er de kip in en roerbak.
- Breek het houterige gedeelte van de asperges en gooi weg. Snijd de rest in stukjes van 2 centimeter en doe dit samen met de broccoli bij de kip.
- Snijd de champignons in plakjes en doe bij de schotel.
- Overgiet alles met de bouillon en laat koken tot de kip en de groenten gaar zijn. De asperges moeten wel nog knapperig blijven.
- Roer er op het allerlaatst de peterselie door.
- Verdeel de rijst over de borden en overgiet met de heerlijke soep.