Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Spelt-Quinoa kippensoep

Ingrediënten

  • 150 g Bosto Brown Rice + Spelt + Quinoa of Bosto Brown Basmati kookbuiltjes
  • 2 kipfilets
  • 1 bundel groene asperges
  • 200 g champignons
  • 2 koppen broccoli in roosjes
  • 400 ml groentebouillon
  • 2 el fijngehakte peterselie
  • olijfolie

Bereiding

  • Bereid de Bosto rijst volgens de instructies op de verpakking.
  • Snijd de kipfilets in stukken.
  • Zet een wok op het vuur en doe er wat olijfolie in. Leg er de kip in en roerbak.
  • Breek het houterige gedeelte van de asperges en gooi weg. Snijd de rest in stukjes van 2 centimeter en doe dit samen met de broccoli bij de kip.
  • Snijd de champignons in plakjes en doe bij de schotel.
  • Overgiet alles met de bouillon en laat koken tot de kip en de groenten gaar zijn. De asperges moeten wel nog knapperig blijven.
  • Roer er op het allerlaatst de peterselie door.
  • Verdeel de rijst over de borden en overgiet met de heerlijke soep.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.