Quinoa salade met boontjes, erwten, perzik en parmezaan
Ingrediënten
- 1 potje Bosto Quinoa (mengeling)
- 400 gr sperziebonen
- 1 blikje erwtjes
- 2 rijpe perziken
- 5 eetlepels soyasaus
- 3 eetlepels pompoenpitten
- Parmezaan
- peper en Himalaya zout
Bereiding
- Kook de sperziebonen gaar en giet ze af. Laat even afkoelen.
- Warm de quinoa op en doe in een kom. Laat ook even afkoelen.
- Snijd ondertussen de perziken in maantjes en verwijder de pit. Laat het blikje erwten uitlekken.
- Rooster de pompoenpitten krokant in een pannetje zonder vetstof.
- Voeg de quinoa bij de bonen. Voeg de erwtjes en stukken perzik toe.
- Giet daar de soyasaus overheen en kruid af met goed wat peper en zout.
- Roer alles goed door elkaar, rasp er wat parmezaan overheen en werk af met de geroosterde pompoenpitjes.
Een recept voor Bosto door Be fit, be awesome by Laura