Skip to content
Filter icon Filter

Salade van quinoa met boontjes, erwtjes, perzik en parmezaan

Ingrediënten

  • 1 potje Bosto Quinoa (mengeling)
  •  400 gr sperziebonen
  •  1 blikje erwtjes
  •  2 rijpe perziken
  •  5 eetlepels soyasaus
  •  3 eetlepels pompoenpitten
  •  Parmezaan
  • peper en Himalaya zout

Bereiding

  • Kook de sperziebonen gaar en giet ze af. Laat even afkoelen. 
  • Warm de quinoa op en doe in een kom. Laat ook even afkoelen. 
  • Snijd ondertussen de perziken in maantjes en verwijder de pit. Laat het blikje erwten uitlekken. 
  • Rooster de pompoenpitten krokant in een pannetje zonder vetstof. 
  • Voeg de quinoa bij de bonen. Voeg de erwtjes en stukken perzik toe.
  • Giet daar de soyasaus overheen en kruid af met goed wat peper en zout. 
  • Roer alles goed door elkaar, rasp er wat parmezaan overheen en werk af met de geroosterde pompoenpitjes. 

 

Een recept voor Bosto door Be fit, be awesome by Laura

Producten uit dit recept

Bio Quinoa

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.