Spring naar de inhoud

Quinoa salade met boontjes, erwten, perzik en parmezaan

10min

Quinoa salade met boontjes, erwten, perzik en parmezaan

Ingrediënten

2 personen

10min
  • 1  potje Bosto Quinoa (mengeling)
  •  400 gr sperziebonen
  •  1 blikje erwtjes
  •  2 rijpe perziken
  •  5 eetlepels soyasaus
  •  3 eetlepels pompoenpitten
  •  Parmezaan
  • peper en Himalaya zout

Bereiding

  • Kook de sperziebonen gaar en giet ze af. Laat even afkoelen.
  • Warm de quinoa op en doe in een kom. Laat ook even afkoelen.
  • Snijd ondertussen de perziken in maantjes en verwijder de pit. Laat het blikje erwten uitlekken.
  • Rooster de pompoenpitten krokant in een pannetje zonder vetstof.
  • Voeg de quinoa bij de bonen. Voeg de erwtjes en stukken perzik toe.
  • Giet daar de soyasaus overheen en kruid af met goed wat peper en zout.
  • Roer alles goed door elkaar, rasp er wat parmezaan overheen en werk af met de geroosterde pompoenpitjes.

Een recept voor Bosto door Be fit, be awesome by Laura

Quinoa salade met boontjes, erwten, perzik en parmezaan

Ingrediënten

2 personen

10min
  • 1  potje Bosto Quinoa (mengeling)
  •  400 gr sperziebonen
  •  1 blikje erwtjes
  •  2 rijpe perziken
  •  5 eetlepels soyasaus
  •  3 eetlepels pompoenpitten
  •  Parmezaan
  • peper en Himalaya zout

Bereiding

  • Kook de sperziebonen gaar en giet ze af. Laat even afkoelen.
  • Warm de quinoa op en doe in een kom. Laat ook even afkoelen.
  • Snijd ondertussen de perziken in maantjes en verwijder de pit. Laat het blikje erwten uitlekken.
  • Rooster de pompoenpitten krokant in een pannetje zonder vetstof.
  • Voeg de quinoa bij de bonen. Voeg de erwtjes en stukken perzik toe.
  • Giet daar de soyasaus overheen en kruid af met goed wat peper en zout.
  • Roer alles goed door elkaar, rasp er wat parmezaan overheen en werk af met de geroosterde pompoenpitjes.

Een recept voor Bosto door Be fit, be awesome by Laura