Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Salade van Basmati + Granen + Noten met asperges

Ingrediënten

  • 4 builtjes Bosto Basmati Rice + Granen + Noten
  • 1 bot groene asperges
  • 100 g edamamebonen
  • 2 kleine rode ajuinen
  • 3 sinaasappels
  • Peper en zout

Bereiding

  • Schil de groene asperges en verwijder het houterige deel van de voet. Kook ze 2 minuten in gezouten kokend water en schrik ze daarna in ijswater. Snijd ze in 3 en houd apart.  
  • Kook de Bosto Basmati Rice + Granen + Noten zoals aangegeven op de verpakking.  
  • Snijd voorzichtig de schil van de sinaasappels tot op het vruchtvlees (“à vif”) en verdeel in partjes. Vang zeker het sap op! 
  • Pel en halveer de rode ui, snijd daarna in ringen.  
  • Meng de rijst met de aspergestukken, sinaasappelpartjes, rode ui. Voeg ook het sinaasappelsap toe en kruid af met peper en zout.  
  • TIP: Je kan de salade nog rijker maken en aanvullen met blokjes feta, Parmezaanschilfers, …  

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.