Skip to content
Filter icon Filter

Roerei met tijm, kropsla en komkommer

Ingrediënten

  • 300 g Bosto Snelkookrijst
  • 4 tomaten
  • in stukjes
  • 6 snackkomkommers
  • in schijfjes
  • 1 zak kropsla (of botersla)
  • gewassen
  • 50 g gemengde olijven zonder pit
  • 4 eetlepels slasaus of dressing
  • optioneel 8 eieren
  • optioneel 3 takjes tijm
  • blaadjes gerist
  • 2 eetlepels olie
  • 100 g pitloze druiven
  • gehalveerd
  • 50 g fetakaas
  • verbrokkeld

Bereiding

  • Kook de Bosto Snelkookrijst volgens de aanwijzingen op het pak.
  • Verdeel de tomaat en komkommer over de sla. Bestrooi met zout en peper. Verdeel de olijven en slasaus erover.
  • Haal de blaadjes van de tijm. Klop de eieren los met 2 eetlepels water. Voeg zout, peper en de tijmblaadjes toe. Verhit de olie en voeg het eimengsel toe. Roerbak het ei op middelhoog vuur gaar.
  • Verdeel de Bosto Snelkookrijst over 4 diepe borden, schep het roerei erop. Schep de salade ernaast.

 

Tip: Schep de druiven door de gemengde salade en verdeel de fetakaas erover.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.