Roerbakschotel met wintergroenten
4
Ingrediënten
- 250 g Bosto Brown
- 2 el olijfolie
- 2 teentjes look
- 1 ui
- 1 pastinaak
- 1 bakje bruine champignons
- 2 flinke handen verse spinazie
- 1 tl fijngehakte rozemarijn
- peper en zout
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en hou opzij.
- Pel de ui en de look en hak ze fijn.
- Schil de pastinaak en snijd in blokjes van 1 cm.
- Snijd de champignons in schijfjes.
- Warm de olie op in een wokpan en fruit er de ui en look in tot ze glazig zien.
- Doe er de pastinaak, champignons en rozemarijn bij. Bak tot ze gaar zijn.
- Roer er de bruine rijst onder en laat eventjes meebakken.
- Haal van het vuur en roer er de gewassen spinazieblaadjes onder. Kruid met peper en zout.