Rijstsalade met cashewnoten
Ingrediënten
- 450 g Bosto Thaise rijst
- 150 g rettich (witte zomerrammenas)
- 2 eetlepels rijstazijn
- 2-3 eetlepels sesamolie
- 3 bosuitjes in heel dunne ringetjes gesneden
- 3 eetlepels fijngehakte verse koriander
- 75 g verse panklare spinazie
- 75 g grof gehakte gezouten cashewnoten
Bereiding
- Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schil de rettich met een dunschiller en rasp het stuk op een mandolineschaaf of grove rasp in dunne reepjes.
- Doe de rijst in een kom en schep de azijn en sesamolie met wat zout en versgemalen peper erdoor.
- Schep dan de rettich, bosui en koriander erdoor.
- Verdeel de spinazie over een platte schaal en schep de rijstsalade in het midden.
- Strooi de cashewnoten erover.