Skip to content
Filter icon Filter

Rijstpap op grootmoeders wijze

Ingrediënten

  • 125 g Bosto rijst voor rijstpap
  • 3/4 liter melk
  • saffraan
  • Bruine suiker
  • snuifje zout
  • 1 zakje vanillesuiker

Bereiding

  • Breng 3/4e liter melk aan de kook met 1 zakje vanillesuiker, saffraan en eventueel een snuifje zout.
  • Wanneer de melk kookt, voeg 125 g rijst toe.
  • Kook de rijst van Bosto met voldoende saffraan voor de gele kleur.
  • Laat 40 minuten op een zacht vuur sudderen. Regelmatig omroeren.
  • Verdeel de rijstpap in enkele kommetjes en bestrooi met bruine suiker.

Een heerlijke rijstpap op grootmoeders wijze!

Producten uit dit recept

Bio Rijstpap
Rijstpap

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.