Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Rijstpap gratin met rode vruchten

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Rijstpap
  • 1
  • 5 l melk
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • suiker
  • 400 g verse frambozen en/of aardbeien
  • 4 eetlepels licht bruine suiker

Bereiding

  • Breng de melk aan de kook met de suiker, voeg er de rijst bij en laat op een zacht vuur garen.
  • Reken 40 minuten en roer regelmatig om.
  • Voeg suiker bij naar smaak en roer er de vruchten voorzichtig onder.
  • Verdeel in vuurvaste schoteltjes en strooi er de bruine suiker over .
  • Schuif onder de grill tot de suiker licht karamelliseert .
  • Dien koud of warm op .


Tip
Je kan dit ook met ander fruit doen zoals bananen, verse abrikozen of uit blik ,…

Producten uit dit recept

Rijstpap
Bereidingstijd: 40'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!