Skip to content
Filter icon Filter

Rijstpap gratin met rode vruchten

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Rijstpap
  • 1
  • 5 l melk
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • suiker
  • 400 g verse frambozen en/of aardbeien
  • 4 eetlepels licht bruine suiker

Bereiding

  • Breng de melk aan de kook met de suiker, voeg er de rijst bij en laat op een zacht vuur garen.
  • Reken 40 minuten en roer regelmatig om.
  • Voeg suiker bij naar smaak en roer er de vruchten voorzichtig onder.
  • Verdeel in vuurvaste schoteltjes en strooi er de bruine suiker over .
  • Schuif onder de grill tot de suiker licht karamelliseert .
  • Dien koud of warm op .


Tip
Je kan dit ook met ander fruit doen zoals bananen, verse abrikozen of uit blik ,…

Producten uit dit recept

Bio Rijstpap
Rijstpap

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.