Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Quinoa met komkommer en paprika

Ingrediënten

  • 275 g Bosto Quinoa
  • 2 el olijfolie
  • 1 gesnipperde zoete ui
  • 1 el shoarmakruiden
  • ½ uitgeperste citroen
  • 3 el fijngehakte peterselie
  • 2 bosuitjes in ringetjes gesneden
  • 1 komkommer in blokjes gesneden

Bereiding

  • Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin op laag vuur de uiensnippers goudbruin.
  • Roer de shoarmakruiden erdoor en schep dit met citroensap en peterselie door de quinoa. Laat afkoelen door af en toe om te roeren en schep de groenten erdoor.
  • Verdeel de salade over de borden. Voeg naar smaak citroensap toe.

Tip

  • Meng fijngehakte verse munt door de salade.

Producten uit dit recept

Bio Quinoa
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!