Portobello met tomaat en feta

Ingrediënten
- 300 g Bosto Brown
- 1 sinaasappel
- 3 eetlepels olie
- 2 uien
- in dunne partjes
- 4 portobello’s
- in dikke repen
- 2 eetlepels verse Italiaanse kruiden
- fijngehakt
- 50 g hazelnoten
- grof gehakt
- 6 cocktailtomaten in vier gesneden
- 100 g Griekse feta
- verkruimeld
Bereiding
- Bereid de Bosto Brown volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de sinaasappelschil en pers de sinaasappel uit.
- Verwarm de olie en bak de ui al omscheppend glazig. Schep de portobello en 1 eetlepel Italiaanse kruiden en sinaasappelrasp erdoor en bak de repen op hoog vuur 4 – 6 min. bruin en gaar. Bestrooi met zout en versgemalen zwarte peper.
- Rooster de hazelnoten goudbruin.
- Schep de tomaten door het portobello-mengsel en bak nog 3 – 4 min. Schenk het sinaasappelsap erbij en warm nog 2 min. door.
- Serveer de Bosto Brown in wijde kommen en schep het portobello-mengsel erop. Bestrooi met de feta, hazelnoten en de rest van de Italiaanse kruiden.
Tip: Vervang de portobello’s door 500 g kastanjechampignons of door 250 g kastanjechampignons en 150 g shiitakes.