Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Portobello met tomaat en feta

Ingrediënten

  • 300 g Bosto Brown
  • 1 sinaasappel
  • 3 eetlepels olie
  • 2 uien
  • in dunne partjes
  • 4 portobello’s
  • in dikke repen
  • 2 eetlepels verse Italiaanse kruiden
  • fijngehakt
  • 50 g hazelnoten
  • grof gehakt
  • 6 cocktailtomaten in vier gesneden
  • 100 g Griekse feta
  • verkruimeld

Bereiding

  • Bereid de Bosto Brown volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de sinaasappelschil en pers de sinaasappel uit.
  • Verwarm de olie en bak de ui al omscheppend glazig. Schep de portobello en 1 eetlepel Italiaanse kruiden en sinaasappelrasp erdoor en bak de repen op hoog vuur 4 – 6 min. bruin en gaar. Bestrooi met zout en versgemalen zwarte peper.
  • Rooster de hazelnoten goudbruin.
  • Schep de tomaten door het portobello-mengsel en bak nog 3 – 4 min. Schenk het sinaasappelsap erbij en warm nog 2 min. door.
  • Serveer de Bosto Brown in wijde kommen en schep het portobello-mengsel erop. Bestrooi met de feta, hazelnoten en de rest van de Italiaanse kruiden.

 

Tip: Vervang de portobello’s door 500 g kastanjechampignons of door 250 g kastanjechampignons en 150 g shiitakes.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.