Skip to content
Filter icon Filter

Poké bowl met zalmsnippers en avocado

Ingrediënten

  • 4 builtjes Bosto Quinoa & Bulgur
  • 1 bosje radijs
  • 2 eetrijpe avocado’s
  • 2 - 3 eetlepels sesamolie
  • 150 g wortels in julienne gesneden
  • 175 g sojabonen
  • 250 g warm gerookte zalmfilet
  • 8 eetlepels wasabimayonaise
  • 2 eetlepels (zwarte) sesamzaadjes
  • optioneel 2 eetlepels sojasaus

Bereiding

  • Kook de Bosto Quinoa & Bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de radijsjes en avocado in dunne plakjes.
  • Maak de builtjes voorzichtig open. Verdeel de Bosto Quinoa & Bulgur over 4 kommen en besprenkel met de sesamolie.
  • Schep de wortel erop, leg de avocado en radijs ernaast en verdeel de sojaboontjes erover.
  • Snijd de zalm in grove snippers en verdeel over de kommen. Schep de wasabimayonaise erop en bestrooi met sesamzaadjes.

 

Tip: voor nog meer smaak: druppel sojasaus over het gerecht.

Extra lekker: zelfgemaakte wasabimayonaise! Roer 2 eetlepels wasabipasta door 8 eetlepels (zelfgemaakte) mayonaise.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.