Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Pilav tandoori

Ingrediënten

  • 400g Bosto Basmati voorgestoomde rijst
  • 2 uien
  • 2 teentjes look
  • tandoori kruiden
  • 2 eetlepels olie
  • 2 takken selder
  • 0,5 liter groentebouillon
  • 100 g erwtjes

Bereiding

  • Pel en snipper de ui en de look en stoof ze met de tandoori kruiden aan in de olie.
  • Voeg de rijst toe en roerbak 3 minuten.
  • Snijd ondertussen de selder in zeer kleine stukjes
  • Doe de selder bij de ui en look, voeg water toe tot alles net onder water staat en breng op smaak met een half blokje bouillon.
  • Roerbak verder en voeg net voor alle bouillon is opgenomen de erwtjes toe.
  • Voeg dan de gepelde tomaten toe en laat nog 3 minuten verder garen.


Tip
Heb je het graag pittig werk dan af met wat sambal.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!