Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Pilav tandoori

Ingrediënten

  • 400g Bosto Basmati voorgestoomde rijst
  • 2 uien
  • 2 teentjes look
  • tandoori kruiden
  • 2 eetlepels olie
  • 2 takken selder
  • 0,5 liter groentebouillon
  • 100 g erwtjes

Bereiding

  • Pel en snipper de ui en de look en stoof ze met de tandoori kruiden aan in de olie.
  • Voeg de rijst toe en roerbak 3 minuten.
  • Snijd ondertussen de selder in zeer kleine stukjes
  • Doe de selder bij de ui en look, voeg water toe tot alles net onder water staat en breng op smaak met een half blokje bouillon.
  • Roerbak verder en voeg net voor alle bouillon is opgenomen de erwtjes toe.
  • Voeg dan de gepelde tomaten toe en laat nog 3 minuten verder garen.


Tip
Heb je het graag pittig werk dan af met wat sambal.

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!