Pilav rijst met lamsgehakt, curry en ui
25 min
4
Ingrediënten
- 250 g Bosto Brown Rice
- 4 uien
- 2 teentjes look
- 5 eetlepels olie
- 1 blad laurier
- 6 dl groentebouillon
- 400 g gehakt lamsvlees
- currypoeder
- 4 eetlepels cashewnoten
- 1 eetlepel gehakte peterselie
Bereiding
- Pel en snipper de uien.
- Doe 1 van de uien in een pot met de gepelde en versnipperde look en laat deze in 2 eetlepels olie stoven
- Voeg er de rijst bij en laat glazig bakken
- Voeg het laurierblad en de bouillon erbij en laat op een zacht vuur garen
- Bak de rest van de uien en de rest van de olie met het vlees los in een pan .
- Kruid met curry en houd warm.
- Bak de cashewnoten goudgeel in een pan zonder vetstof.
- Schik de rijst in de borden en verdeel er het vlees, de noten en de peterselie over.