Skip to content
Filter icon Filter

Paddenstoelenrisotto met broccoli en parmaham

Ingrediënten

  • 175 g Bosto Mediterraneo Risotto & Paella Rijst
  • 1½ eetlepels olijfolie
  • 4 reepjes Parmaham of andere rauwe ham
  • 1 kleine gesnipperde ui
  • 200 g gemengde paddenstoelen in grove stukken gesneden
  • 150g broccoli in kleine roosjes gesneden
  • 1 eetlepel boter
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas

Bereiding

  • Verwarm de olijfolie in een pan en bak de reepjes ham knapperig. Laat de reepjes op keukenpapier uitlekken.
  • Schep de ui, paddenstoelen en broccoli door het bakvet. Voeg 2 eetlepels water toe en bak de groenten 2 minuten.
  • Schep de Bosto risotto rijst erdoor en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Roer tot slot de boter en de helft van de Parmezaanse kaas erdoor.
  • Serveer de paddenstoelenrisotto in diepe borden. Strooi er nog wat kaas over en leg de reepjes ham erop.

Tip

  • Bak de paddenstoelen in een andere pan en verdeel ze met de Parmezaanse kaas over de risotto in de borden. Leg daarna de ham erop.
  • Verdubbel voor 4 personen de hoeveelheden en gebruik een grote wok of braadpan.

Producten uit dit recept

Bosto, riso carnaroli, risotto, bosto rijst, bosto product
Risotto Riso Carnaroli
Risotto Arborio

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.