Overnight bulgur ontbijt met banaan en kurkuma
Ingrediënten
- 1 kookbuiltje Bosto Bulgur
- 1/2 tl kurkuma
- 1 banaan
- 200 ml melk (kan je naar smaak vervangen door amandelmelk
- rijstmelk
- …)
- Optioneel voor zoetebekken: 1 tl honing of agave siroop
- 125 g yoghurt
- Vers seizoensfruit
- Noten
- pompoenzaad
- granola
- … naar wens
Bereiding
- Doe de bulgur samen met de kurkuma in een kom. Plet de banaan met een vork en voeg toe aan de bulgur. Voeg de melk (en eventueel honing of agave siroop) toe en roer alles goed om. Zet minstens 3u in de koelkast. Het lekkerst is ‘overnight’ laten rusten in de koelkast, ‘s avonds maken en ‘s ochtends opeten.
- Wanneer je gaat ontbijten, verdeel je de overnight kurkuma bulgur over twee kommen.
- Werk af met yoghurt, vers fruit en alle andere toppings waar je zin in hebt.
Een recept voor Bosto door blogster Cookameal.