Lenteslaatje met groene asperges en Bosto Brown Rice + Quinoa + Granen

Ingrediënten
- 200 g Bosto Brown Rice + Quinoa + Granen
- 2 bussels groene asperges
- 1 Spaanse peper
- 200 g feta
- 3 el pompoenzaadjes
- 4 sjalotjes fijngesnipperd
- 2 el fijngehakte platte peterselie
- 100 g kerstomaatjes
- 2 el citroensap
- 2 tl honing
- 2 tl olijfolie
- 1 tl zoet paprikapoeder
- 1 zakje rucola
Bereiding
- Kook de Bosto Brown Rice + Quinoa + Granen volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en afkoelen.
- Snijd het houterige gedeelte van de asperges en verdeel ze in stukken van 4 cm.
- Zet een grillpan op het vuur en laat ze goed heet worden tot ze begint te roken.
- Besprenkel de asperges met wat olijfolie en grill ze tot ze gaar zijn.
- Doe de quinoa in een kom samen met de asperges en de rest van de ingrediënten. Roer goed om en serveer meteen.
Tip:
Je kan bij dit slaatje ook nog wat gegrilde kip of gerookte ham serveren.