Italiaanse soep met bruine rijst en spelt
Ingrediënten
- 1 kookbuiltje (125g) Bosto Brown Rice + Spelt
- 1 ½ liter kippenbouillon
- 250 g verse spinazie
- 150 g pecorino (fijn geraspt)
- 3 grote eieren (goed losgeklopt)
- 2 el fijngehakte peterselie
- Beetje citroensap
Bereiding
- Breng een builtje Bosto Bruine Rijst en spelt aan de kook in de bouillon. Laat 7 minuutjes koken.
- Voeg de spinazie toe en de helft van de kaas. Kruid goed met peper.
- Verlaag het vuur tot net boven het kookpunt. Roer in de soep en giet traag het ei in de soep. Zorg dat alles goed verdeeld is.
- Verhoog de temperatuur een beetje en wacht tot de eieren gaar zijn (ongeveer anderhalve minuut). Haal van het vuur en serveer meteen.
- Breng op smaak met peper, peterselie, citroensap en de rest van de pecorino.