Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Schrijf je nu in!
En je weet alles als eerste!
Italiaanse soep met bruine rijst en spelt
Ingrediënten
4
personen
15min
1 kookbuiltje (125g) Bosto Brown Rice + Spelt
1 ½ liter kippenbouillon
250 g verse spinazie
150 g pecorino (fijn geraspt)
3 grote eieren (goed losgeklopt)
2 el fijngehakte peterselie
Beetje citroensap
Bereiding
Breng een builtje Bosto Bruine Rijst en spelt aan de kook in de bouillon. Laat 7 minuutjes koken.
Voeg de spinazie toe en de helft van de kaas. Kruid goed met peper.
Verlaag het vuur tot net boven het kookpunt. Roer in de soep en giet traag het ei in de soep. Zorg dat alles goed verdeeld is.
Verhoog de temperatuur een beetje en wacht tot de eieren gaar zijn (ongeveer anderhalve minuut). Haal van het vuur en serveer meteen.
Breng op smaak met peper, peterselie, citroensap en de rest van de pecorino.