Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Griekse rijstsalade

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 2 takken witte selder
  • 1 blokje groentebouillon
  • tijm
  • 100 g zilveruitjes
  • 2 rode uien
  • 1 kleine kropsla
  • 100 g zwarte olijven
  • 4 eetlepels olijfolie
  • peper

Bereiding

  • Snijd de selder in kleine stukjes.
  • Kook de rijst in de bouillon met de tijm en de selder en giet af. Laat in een ruime schaal afkoelen
  • Spoel de zilveruitjes in ruim veel koud water en laat goed uitlekken
  • Pel de rode uien en snij ze in dunne ringen
  • Was en droog de sla en schik in een schotel.
  • Meng de rijst met de olie , de uienringen, de olijven en de zilveruitjes
  • Kruid met peper en schik op de sla.


Tip
Voeg eventueel blokjes feta toe

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!