Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gratin van rijst, vis, courgette en kaas

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Thai
  • 2 eetlepels boter
  • 2 eetlepels bloem
  • 2
  • 5 dl melk
  • 75 g geraspte kaas
  • peper
  • nootmuskaat
  • 1 ui
  • 2 courgettes
  • 600 g visfilet

Bereiding

  • Kook de rijst beetgaar en giet af
  • Maak ondertussen de saus : smelt de boter en meng met de bloem. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur onder voortdurend roeren indikken.
  • Voeg de kaas toe en kruid met peper en nootmuskaat.
  • Pel en snipper de ui en stoof hem aan met een beetje olie en de in schijfjes gesneden courgetten.
  • Schik de rijst in een ovenschaal en schik daarop de vis en de courgetten.
  • Werk af met de saus en schuif 12 minuten in de op 180° voorverwarmde oven.
  • Schuif eventueel onder de grill als je meer kleur op de saus wil .


Tip
Ook lekker met verschillende soorten vis in 1 schotel.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.