Gratin van rijst, vis, courgette en kaas
Ingrediënten
- 250 g Bosto Thai
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 2
- 5 dl melk
- 75 g geraspte kaas
- peper
- nootmuskaat
- 1 ui
- 2 courgettes
- 600 g visfilet
Bereiding
- Kook de rijst beetgaar en giet af
- Maak ondertussen de saus : smelt de boter en meng met de bloem. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur onder voortdurend roeren indikken.
- Voeg de kaas toe en kruid met peper en nootmuskaat.
- Pel en snipper de ui en stoof hem aan met een beetje olie en de in schijfjes gesneden courgetten.
- Schik de rijst in een ovenschaal en schik daarop de vis en de courgetten.
- Werk af met de saus en schuif 12 minuten in de op 180° voorverwarmde oven.
- Schuif eventueel onder de grill als je meer kleur op de saus wil .
Tip
Ook lekker met verschillende soorten vis in 1 schotel.