Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gevulde tomaten

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 1 ui
  • 500 g spinazie
  • 3 eetlepels mascarpone
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 8 tomaten
  • peper

Bereiding

  • Kook de rijst gaar en giet af.
  • Pel en snipper ondertussen de ui en stoof in de olie met de spinazie tot die geslonken is. Giet af.
  • Roer er de mascarpone en Parmezaanse kaas onder en meng dan met de rijst.
  • Vul er de tomaten mee en schik ze in een ovenvaste schotel.
  • Gaar ze 15 minuten in de op 180° voorverwarmde oven.


Tip:
Vervang de spinazie door gestoofde prei.

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!