Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Bosto Brown Rice met kipsaté en groentesnackpotjes

Ingrediënten

  • 300 g Bosto Brown
  • 2 eetlepels olie
  • 400 g gemarineerde kipsatéblokjes (schaal)
  • 175 g satésaus
  • 8 wortelen geschild en in reepjes
  • 1 komkommer in reepjes
  • optioneel 2 paprika’s (rood + geel) in reepjes
  • 4 eetlepels gebakken uitjes
  • 8 eetlepels atjar

Bereiding

  • Kook de Bosto Brown gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de kipblokjes toe en bak ze in ca. 6 minuten goudbruin. Schep regelmatig om.
  • Maak in de tussentijd de satésaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg een beetje extra water toe tot het een dunne dipsaus is. Schep de pindadip in 4 kleine kommetjes. Serveer de wortelen-, komkommer- en paprikareepjes in glaasjes ernaast.
  • Zet de glaasjes op tafel. Verdeel de Bosto Brown over 4 diepe borden en leg de kipsaté erop.

 

Tip:

  • Strooi de uitjes over de kipsaté en serveer met atjar.
  • Voeg vlak voor het einde van de baktijd een bosje in ringetjes gesneden bosui toe en laat deze even knapperig worden.

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!