Gebakken, wilde rijst met langoustines
Ingrediënten
- 250 g Bosto Wild
- 2 uien
- 2 wortelen
- 1 tak groene selder
- 1 citroen
- 2 eetlepels olie
- 600 g gekookte langoustines
- peper
Bereiding
- Kook de rijst beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Snipper ondertussen de ui fijn en snijd de wortelen en de selder in zeer kleine stukjes.
- Snijd enkele slierten van de gele schil van de citroen en pers hem daarna uit.
- Stoof de ui in de olie gedurende 4 minuten. Voeg er dan de selder en de wortel bij en kruid met peper en citroensap en de sliertjes van de gele schil.
- Roerbak en voeg enkele lepels water toe.
- Voeg de afgegoten rijst toe als de groenten beetgaar zijn. Leg er de langoustines op en zet een deksel op de pan.
- Laat alles op een zacht vuur opwarmen.
Tip:
Ook lekker met krabvlees en limoen