Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Frisse rijstsalade met komkommer

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Wilde rijst
  • 2 komkommers
  • 75 g Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 100g zwarte olijven
  • 1 bosje dille
  • 1 citroen
  • 1 teentje look
  • peper en grof zeezout

Bereiding

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schil de komkommers.
  • Snijd ze door, verwijder de zaadlijsten met een koffielepeltje.
  • Snijd de komkommers en de olijven in kleine stukjes. Doe ze in een kom en roer de rijst eronder.
  • Hak de lente-uitjes grof en doe bij de rest.
  • Meng de yoghurt, de olijfolie, fijngehakte dille, fijngehakte look, sap van ½ citroen en breng op smaak met peper en zout.
  • Serveer de rijst met de yoghurtsaus

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.