50 g kruidenmengeling naar keuze (bieslook, peterselie, dragon, kervel,...)
peper en zout
Bereiding
Ontdooi en pel de scampi, voeg de olijfolie toe en de cayennepeper. Hak de basilicum fijn en voeg deze toe. Rasp er de zeste van de halve limoen bij en pers het sap erbij.
Snijd de komkommers in plakjes en de lenteui fijn.
Roer de BOSTO steamed rice los en meng er de komkommer, de lenteui, de granaatappelpitten en de edamameboontjes onder. Kruid met peper en zout
Bak ondertussen de scampi op een hevig vuur aan alle kanten aan en verlaag dan het vuur. Laat nog een 2 tal minuten garen. Voeg ze dan toe aan de rijstmengeling.
Meng de yoghurt met de srirachasaus en serveer deze apart.
Werk de rijstsalade af met een mengeling van verse kruiden.
Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!