Bosto / Recepten / Dessertrijst met gojibessen en pitten
Dessertrijst met gojibessen en pitten
Met dit Bosto product
Ingrediënten
4
personen
5min
250 g Bosto dessertrijst
200 ml rijst-, amandel- of hazelnootmelk
30 g gedroogde gojibessen
2 eetlepels zonnebloempitten
2 eetlepels pompoenpitten
Bereiding
Bereid de dessertrijst met de gekozen melksoort volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking, samen met de gojibessen. Laat de rijst nog een paar minuten staan om de gedroogde bessen verder te laten zwellen.
Rooster ondertussen de beide soorten pitten in een droge pan tot ze licht kleuren en knapperig worden. Schud ze uit de pan op een bord om af te koelen.
Serveer de gojibessenrijst warm of koud, gegarneerd met de geroosterde pitten.
Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Schrijf je nu in!
En je weet alles als eerste!
Dessertrijst met gojibessen en pitten
Ingrediënten
4
personen
5min
250 g Bosto dessertrijst
200 ml rijst-, amandel- of hazelnootmelk
30 g gedroogde gojibessen
2 eetlepels zonnebloempitten
2 eetlepels pompoenpitten
Bereiding
Bereid de dessertrijst met de gekozen melksoort volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking, samen met de gojibessen. Laat de rijst nog een paar minuten staan om de gedroogde bessen verder te laten zwellen.
Rooster ondertussen de beide soorten pitten in een droge pan tot ze licht kleuren en knapperig worden. Schud ze uit de pan op een bord om af te koelen.
Serveer de gojibessenrijst warm of koud, gegarneerd met de geroosterde pitten.