Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

California salade met zeevruchten

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 1 blokje groentebouillon
  • 8 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel ketchup
  • enkele druppels tabasco
  • cayennepeper
  • 150 g kant en klare zeevruchten mengeling
  • enkele grote garnalen voor de afwerking
  • peper

Bereiding

  • Kook de rijst in de bouillon gaar en giet af. Laat in een ruime schaal afkoelen .
  • Meng ondertussen de mayonaise met de ketchup en kruid met de tabasco en de cayennepeper.
  • Meng met de zeevruchtenmengeling en roer onder de goed afgekoelde rijst.
  • Schik in glaasjes of een salade schaal en versier met de grote garnalen.


Tip
Je kan er ook stukjes ananas en/of mango in verwerken.

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!