Bosto Thai met vissticks, remoulade en knapperige salade

Ingrediënten
- 300 g Bosto Thai
- 1 komkommer
- 10 radijsjes
- 2 tomaten
- 3 eetlepels fijngehakte peterselie
- 3 eetlepels (dragon)azijn
- optioneel 3 eetlepels olie
- 12 vissticks
- 4 eetlepels remouladesaus
- 100 g gewassen babyspinazie
Bereiding
- Bereid de Bosto Thai volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng intussen de komkommer, radijs en tomaat met de peterselie en azijn. Breng op smaak met zout en peper.
- Verhit de olie en bak de vissticks aan beide kanten goudbruin. Draai regelmatig om en bak in ca. 8 min. krokant en gaar.
- Verdeel de Bosto Thai, salade en vissticks over 4 borden en schep de remouladesaus ernaast.
Tip: Schep de babyspinazie op het laatste moment door de knapperige rauwkostsalade.