Quinoa & Bulgur met paddenstoelen, suikererwten en gremolata
Ingrediënten
- 4 builtjes Bosto Quinoa & Bulgur
- 400 g paddenstoelenmix
- 4 eetlepels olie
- 200 g suikererwten
- 10 g verse peterselie
- 1 teen knoflook
- 1 citroen
- 150 g jonge spinazie
- optioneel 175 g gerookte kipfiletreepjes
Bereiding
- Kook de Bosto Quinoa & Bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak de paddenstoelen schoon en snijd de grote exemplaren kleiner. Verhit de olie, voeg de paddenstoelen toe en bak ze op hoog vuur goudbruin. Voeg de suikererwten toe en bak 3 min. mee.
- Hak de peterselie met de knoflook fijn. Rasp 1 eetlepel van de citroenschil en vermeng met de peterselie en knoflook.
- Schep de spinazie door de paddenstoelen.
- Verdeel de Bosto Quinoa & Bulgur over 4 borden. Schep de paddenstoelen erbij en bestrooi met de gremolata (mengsel van citroenrasp, knoflook en peterselie).
Tip: Liever vlees erbij? Bak gerookte kip mee met de suikererwten.