Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Bosto Brown Linzen stoofschotel met worstjes

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Brown Rice of Bosto Brown Basmati kookbuiltjes
  • 1 ui
  • 500 g worst
  • 1 rode paprika
  • 350 ml 350 ml kippenbouillon
  • platte peterselie
  • boter
  • 50 g voorgekookte linzen

Bereiding

  • Smelt de boter in een pan en bak de worst. Haal uit de pan.
  • Hak de ui fijn en snijd de paprika in reepjes en bak in dezelfde boter tot de ui glazig ziet.
  • Doe de Bosto rijst, 50 g voorgekookte linzen en de worst erbij. Overgiet alles met de kippenbouillon.
  • Dek af en laat pruttelen tot de rijstmix gaar is.
  • Werk af met wat platte peterselie.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.