Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Bosto Brown Linzen stoofschotel met worstjes

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Brown Rice of Bosto Brown Basmati kookbuiltjes
  • 1 ui
  • 500 g worst
  • 1 rode paprika
  • 350 ml kippenbouillon
  • platte peterselie
  • boter
  • 50 g voorgekookte linzen

Bereiding

  • Smelt de boter in een pan en bak de worst. Haal uit de pan.
  • Hak de ui fijn en snijd de paprika in reepjes en bak in dezelfde boter tot de ui glazig ziet.
  • Doe de Bosto rijst, 50 g voorgekookte linzen en de worst erbij. Overgiet alles met de kippenbouillon.
  • Dek af en laat pruttelen tot de rijstmix gaar is.
  • Werk af met wat platte peterselie.

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!