Skip to content
Filter icon Filter

Bruine rijst met snelle roerbak van groenten

Ingrediënten

  • 200g Bosto Brown voorgestoomde rijst
  • 2 eetlepels neutrale olie
  • ½ theelepel gemalen komijn
  • ½ theelepel gemberpoeder
  • 2 bospenen, geschild en in schuine plakken
  • 1 1 bosuitje in stukken van 2 cm
  • 100 g kleine broccoliroosjes
  • 1-2 eetlepels sojasaus
  • 25g gezouten cashewnoten

Bereiding

  • Verwarm de olie in een wok en roer de komijn en gemberpoeder erdoor. Schep de plakjes wortel, stukken bosui en de broccoliroosjes erdoor en roerbak 2 minuten.
  • Schenk er 50 ml water en de sojasaus bij en laat de groenten al roerend in nog 3-4 minuten beetgaar worden. Laat het vocht intussen verdampen.
  • Voeg de voorgestoomde rijst toe aan de wok.
  • Doe de rijst op een bord en schep de groenten eromheen. Strooi de cashewnoten erover.

Producten uit dit recept

Voorgestoomde bruine rijst

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.