Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Bruine rijst met snelle roerbak van groenten

Ingrediënten

  • 200g Bosto Brown voorgestoomde rijst
  • 2 eetlepels neutrale olie
  • ½ theelepel gemalen komijn
  • ½ theelepel gemberpoeder
  • 2 bospenen, geschild en in schuine plakken
  • 1 1 bosuitje in stukken van 2 cm
  • 100 g kleine broccoliroosjes
  • 1-2 eetlepels sojasaus
  • 25g gezouten cashewnoten

Bereiding

  • Verwarm de olie in een wok en roer de komijn en gemberpoeder erdoor. Schep de plakjes wortel, stukken bosui en de broccoliroosjes erdoor en roerbak 2 minuten.
  • Schenk er 50 ml water en de sojasaus bij en laat de groenten al roerend in nog 3-4 minuten beetgaar worden. Laat het vocht intussen verdampen.
  • Voeg de voorgestoomde rijst toe aan de wok.
  • Doe de rijst op een bord en schep de groenten eromheen. Strooi de cashewnoten erover.

Producten uit dit recept

Voorgestoomde bruine rijst
Bereidingstijd: 1,5'

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.