Arroz con pollo
Ingrediënten
- 250 g Bosto Brown Rice
- 600g kipfilet
- paprikapoeder
- 6 eetlepels olie
- 2 groene paprika’s
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 snuifje saffraan
- enkele verse peterselie takjes
Bereiding
- Snijd de kip in blokjes, kruid met paprikapoeder en bak in 3 eetlepels olie goudgeel.
- Houd de kip apart.
- Verhit de rest van de olie en roerbak er de in stukken gesneden paprika’s en gepelde en versnipperde ui en look bij.
- Roerbak er de rijst bij gedurende 3 minuten en giet er dan de bouillon, de witte wijn en de saffraan bij.
- Dek af en laat 20 minuten met een deksel op de pan garen.
- Voeg er de kip bij en laat alles goed samen warm worden.
- Strooi er de gehakte peterselie over net voor het opdienen.
Tip: Vervang de kip door stukjes vastkokende vis.