Stoof de sjalotten aan in olijfolie en voeg er de courgetteblokjes aan toe. Roerbak gedurende een 4 tal minuten en kruid goed af met peper en zout.
Snijd de kerstomaatjes in 2 en voeg ze toe aan de courgetteblokjes. Laat een 10 tal minuten sudderen op een zacht vuur. Voeg oregano, platte peterselie, tijm en basilicum toe. Kruid goed af met peper en zout.
Schil de asperges en verwijder het onderste houterige deeltje. Snijd ze in stukken en stoom de asperges gaar.
Kook de spaghetti zoals vermeld op de verpakking en giet hem dan af. Meng er olijfolie onder en verdeel er dan de saus over. Schik er de groene asperges over en de edamame boontjes.
Werk af met rucola, parmezaanschilfers en grof gehakte cashewnoten
Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!