Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Snelle pindakip met yoghurt en Bosto 1,5 minute Basmati

Ingrediënten

  • 2 cups (400 g) Bosto 1
  • 5 minute Basmati
  • 4 kipfilets
  • 3 cm verse gember (geraspt)
  • 1 flinke teen knoflook (geraspt)
  • 1 Spaanse chilipeper (zonder zaadjes en fijngehakt)
  • 1 bosje koriander
  • 2 à 3 el pindakaas*
  • 200 ml Griekse yoghurt (of volle yoghurt)
  • 150 ml kippenbouillon
  • 2 el arachide olie

Bereiding

  • Bereid de Bosto 1,5 minute Basmati volgens de instructies op de verpakking.
  • Snijd de kipfilets in stukken. Doe de olie in een braadpan en bak de kip tot ze een beetje begint te bruinen.
  • Snijd de steeltjes van de koriander en hak ze fijn. Doe ze samen met de chili, geraspte gember en look bij de kip en laat nog 2 minuutjes bakken.
  • Giet er de bouillon bij, alsook de yoghurt en de pindakaas. Laat nog eventjes doorwarmen en haal van het vuur.
  • Serveer samen met de Bosto 1,5 minute Basmati.


Tip
: * Je vindt pindakaas meestal in de rayon van de chocopasta’s.

Producten uit dit recept

Bio Basmati
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!