Snelle pindakip met yoghurt en Bosto 1,5 minute Basmati
Ingrediënten
- 2 cups (400 g) Bosto 1
- 5 minute Basmati
- 4 kipfilets
- 3 cm verse gember (geraspt)
- 1 flinke teen knoflook (geraspt)
- 1 Spaanse chilipeper (zonder zaadjes en fijngehakt)
- 1 bosje koriander
- 2 à 3 el pindakaas*
- 200 ml Griekse yoghurt (of volle yoghurt)
- 150 ml kippenbouillon
- 2 el arachide olie
Bereiding
- Bereid de Bosto 1,5 minute Basmati volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de kipfilets in stukken. Doe de olie in een braadpan en bak de kip tot ze een beetje begint te bruinen.
- Snijd de steeltjes van de koriander en hak ze fijn. Doe ze samen met de chili, geraspte gember en look bij de kip en laat nog 2 minuutjes bakken.
- Giet er de bouillon bij, alsook de yoghurt en de pindakaas. Laat nog eventjes doorwarmen en haal van het vuur.
- Serveer samen met de Bosto 1,5 minute Basmati.
Tip: * Je vindt pindakaas meestal in de rayon van de chocopasta’s.