Rode Quinoa met paddenstoelen en een omelet
Ingrediënten
- 300 g Bosto Rode Quinoa
- 1 rode ui
- 1 teentje look
- 600 g paddenstoelen
- 4 el mascarpone
- 4 el gehakte amandelen
- 4 eieren
- olijfolie
- platte peterselie
- oregano
- peper en zout
Bereiding
- Kook 300 g quinoa in kokend water samen met een blokje groentenbouillon gedurende 8 minuten op een zacht vuur.
- Snij 1 rode ui fijn.
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pak en bak 1 teentje look en de ui gedurende 2 à 3 minuten.
- Haal de builtjes quinoa uit de pot en laat ze uitlekken.
- Voeg de quinoa toe aan de look en ui in de pan samen met nog een beetje van de groentenbouillon.
- Voeg 600 g paddenstoelen toe en laat nog 5 minuten sudderen.
- Haal de pan van het vuur en voeg 4 eetlepels mascarpone, 4 eetlepels gehakte amandelen en 4 eetlepels gehakte platte peterselie en oregano toe.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Bak een omelet van 4 eieren en platte peterselie en serveer deze bij de quinoa.