Rijstsalade met asperges, jonge ui en Parmezaanse kaas
Ingrediënten
- 250 g Bosto Snelkookrijst
- 1 blokje groentebouillon
- 4 eetlepels olie
- 1 eetlepel balsamiek azijn
- 1 pak groene asperges
- 250 g champignons
- sap van 1/2 citroen
- 2 tomaten
- 1 pakje jonge ui
- peper
- 50 g Parmezaanse kaas
Bereiding
- Kook de rijst in de bouillon en giet af. Laat in een ruime schaal afkoelen en giet er dan de olie en de azijn over en meng .
- Stoom ondertussen de groene asperges beetgaar en snijd ze in beetklare stukjes
- Snijd de champignons in schijfjes en besprenkel ze met citroensap
- Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in kleine blokjes.
- Snijd de jonge ui in ringetjes .
- Meng de groenten met de rijst en proef na op peper en zout.
- Werk af met de kaas .
Tip
Snijd met behulp van een dunschiller een stuk Parmezaanse kaas in grove krullen .